dijous, 28 de setembre del 2017

L'hort de l'Escola

El projecte de l'hort que segueix la nostra Escola Lola Anglada, és un bon model educatiu que afavoreix en els nostres fills i filles, l’observació, la reflexió, la manipulació,... del cultiu de les plantes.

Cursos enrere contàvem amb les famílies per preparar i abonar la terra i,  el Sr. Manuel (un avi de l'escola) col·laborava durant tot l’any realitzant tasques de manteniment, d’assessorament, etc.

Estem molt agraïts per tot el treball fet i, com no volem que aquest hort es perdi,  des de l'AMPA i, junt amb las direcció de l'escola, hem decidit acceptar la col·laboració de l'empresa 7iTRIA  que substituirà a l'avi Manuel amb les tasques de manteniment i assessorament i realitzarà tallers amb els nens i nenes del menjador.

Tota l’escola continuarà gaudint de l’experiència que aporta l’hort escolar, repartint l’espai pels diferents cicles com fins ara.


De moment hem començat llaurant  tot l'hort i plantant una petita part, esperem que en poc temps puguem gaudir d'un hort tant magnífic com el que teníem amb el  Sr. Manuel.

Us deixem aquest article de l'hort escolar com a recus-pedagogic .